Přijmeme – Řidič MKD

Popis práce

Přijmeme od 1.1.2022 tři nové kolegy řidiče sk. C+E na Mezinárodní kamionovou dopravu na HPP nabízíme:
– náborový příspěvek při nástupu 30.000Kč
– práci od pondělí do pátku za celkový měsíční příjem 45.000kč čistého.Všechny peníze jsou oficiálně, přes doklady- na výplatní pásce.
– za případnou práci o víkendu po předchozí domluvě, a máte-li chuť, a možnost , z naší strany další příplatky,myšleno za případný dojezd v sobotu
– řidičům, kteří mohou v kalendářním měsíci jezdit v systému víkend venku a víkend doma, získání speciálních příplatků(tím pádem se Vaše mzda v čistém samozřejmě pohybuje jinde)
– striktní -100% dodržování všech předpisů dle nařízení 561/2006 Sb.(AETR)
– slušné a vstřícné chování jak našeho dispečera tak našeho technika
– práci zejména pro řidiče z okresu Beroun,Mladá Boleslav, Prostějov ,ale vše záleží na domluvě
– na MKD jezdíme hlavně relace:Německo,Francie ,Švýcarsko,Slovensko
– přímo z výroby tři nové lowdeck tahače MAN TGX 18.470 viz foto v provedení MAN Individual,které zahrnuje kromě běžné výbavy všechny bezpečnostní prvky pro jízdu a dále pro vaše pohodlí jsou tahače vybaveny mikrovlnou troubu,kávovarem,televizorem a další výbavou…
Od Vás očekáváme: ŘP sk. C+E,čístý výpis z rejstříku trestů,profesní způsobilost,psychotesty, profesionální a slušné chování..
Vše potřebné vám rádi řekneme na tel. čísle: 734 781 781 Prosíme pouze volat,anebo sms – ozveme se Vám Není-li tato nabídka práce vhodná přímo pro Vás? Prosíme o sdílení.
Děkujeme